Onsdag.

Idag gick frukostpartiet otoligt bra med barnen, de var väldigt samarbetsvilliga och på gott humör, då är det alltid roligt att ha barnen. Efter att Georgia, Jack och Biba åkt iväg till skolan var jag och poppy kvar och väntade på att byggjobbarna skulle komma. De är här igen nu för att fixa till sker som blev fel eller som de glömde att göra förra gången, men vad jag har fattat för så var de här för sisat gången idag iaf. Jippi!
När de kommit och jag låst upp och släppt in dom tog jag och Poppy en promenad till lekplatsen så hon fick springa omkring lite och få en nypa frisk luft!
Väl hemma igen satte vi på en gammal 80-tals skiva och dansade loss lite blandat med att leka med tågbanan. Poppy såg så jäkla härlig ut när hon dansade till nån gammal dänga,jag låg dubbelvikt av skratt!

Nu på kvällskvisten har jag och Kirsty varit på ett boxercise pass, det var nog det sämsta pass jag någonsinn varit på. Ingen fart alls, ingen variation eller kombinationer, ingenting. Instruktören fick en inte motiverad för fem öre utan gick omkring med solglasögon och truckelkeps och visade någon övning då och då bara, däremellan fick man liksom stå och slå lite bäst man ville. Nä svett, fart och fläckt ska det vara!
Ska gå på två andra pass imorgon tänkte jag, fitness ball och circut, ska bli kul att de vad de är för nåt!

sov gott!
puss

Nöjd!

Finns det något bättre att komma hem efter ett stenhårt träningspass där musklerna värkt av smärta men man har varit så jäkla envis att man inte gett sig utan bara bitit ihop och kört tills sista tonenrna från sterion dött ut, svetten har sprutat och man vet att träninsvärken kommer vara ett faktum imorgon! in i duschen sen ett varmt mål mat framför tv och sen bara gå upp och läsa lite innan man somnar och vet att man kommer sova djupt,väldigt djupt.
Nä jag tror fasen inte att det finns något bättre än det! Jag känner mig riktigt bra just nu! körde ett body pump pass på gymmet ikväll, och det känns så jäkla bra nu!
Älskar att träna igen, endorfinerna bara rusar genom kroppen! Gymmet är kanon, det är ganska litet men de har jättebra gruppträningspass, och alla de vanliga maskinerna. Det är ett väldigt bra sätt prata med folk också, suveränt för engelskan. Jag har satt som mål att prata med minst 5 nya människor varje dag bara för att träna liksom. Började i söndags;) Än så länge har det gått väldigt bra iaf, ska försöka hålla i denna positiva trend!
Imorgon ska jag och Kirsty, min Irländska granne, gå på ett boxercise pass, kan nog bli sjukt jobbigt och väldigt kul!
Vi två var ute och gick en sväng idag här i området, hon är skittrevlig och väldigt rolig!Det är jättegött att ha nån så nära som man bara sticka över till då och då!
Biba och Will är ute och käkar Pizza på Pizzaexpress så jag är barnvakt, barnen sover så det är himla lugnt och skönt här!
Ska skypa lite med Sandra nu, sen blir det sängen, lite läsning innan bara. Läser "genom dina ögon" nu, femte boken av Stephanie Meyer, inte lika bra som twilight serien som helt ok!
Ha de bra allesammans!
puss och kram!

Helgen!

allderles för länge sen den här bloggen blev updaterad nu igen, händer titt som tätt tycker jag!
Just nu sitter jag i min säng men en ömmande nacke som är resultatet av på tok för mycket headbangande igår på den italienska nattcluben "revolution" här i beaconsfield. Jag och töserna från jordans tillbringade kvällen och lördagens första småtimmar där . Kvällen hade innan planerats som filmkväll men det slutade med en himla lyckad utekväll på Beaconsfields enda "club". Kvällen börjades inne på Sainsburys där vi köpte med oss ett par små burkar dricka av nåt slag, små behändiga burkar som inte tog stor plats i väskan och som diskret och bra kunde plockas upp och fylla på våra tomma dinkglas. Är man au pair får man faktiskt göra så för man är allderles för fattig för att ha råd med drikar en hel kväll! Mycket dans, inte så himla vackert alla gånger, men attans va kul vi hade. Apdansen har numera fått ett ansikte!Mycket skratt och sällskap av hög klass satte guldkant på min lördagskväll!

Idag blev det shopping i HW för de sista slantarna av vad som var kvar av denna veckas lön, pengarne räcker inte många dagar kan jag lova men de gör inte så mycket för man känner att man gör det bästa av det här året iaf och att man passar på å njuta. Lever med  mottot "äh, man måste unna sig lite då och då" i tankarna .
Riktigt nöjd med mina inköp dag är jag också, blev en hel del prylar och käder från primark, ett par svarta jeans från river island, som jag nog för övrigt får säga är en av favoritbutikerna här! Blev lite annat smått och gott från andra butiker också, känns bra att ha utökat garderoben lite! Det var jag och sandra som åkte ihop till HW imorse
och efter nån timme så slöt Carolin, Sandras jättegoa granne upp med oss inne på primark och lustigt nog så stötte vi senare ihop med Sandra E, Sara och My som också var och shoppade i HW. Blev en fika och mer shopping ihop med dom!Blev helt enkelt en mycket trevlig dag!

Skönast av allt är att det imorgon är söndag, vilket innebär ännu en ledig dag! Tänkte jag skulle cykla bort till Gymmet på morgonen och vara med på ett conditionspass, får se hur det verkar. Har inte varit med och på något gruppträningspass än så ska bli kul att se hur det funkar! Kommer definitivt inte att bli det sista iaf! Sen funderar jag på att cykla bort till My och pussla lite på vårt 2000 bitars pussel som vi köpt in för att få gnugga geniknölarna lite och ha någontin att sysselsätta sig med när man har någon timme eller två till övers!
Blir nog en ganska lugn och skön dag!
Hoppas ni har det bra allihop!

puss och kram!

Tummen upp!

Måste säga att känslan inför resterande halvåret jag ska tillbringa här i england för tillfället är väldigt god! frukost och allt annat i morse gick som smort, eftermiddagspasset igår gick också väldigt bra, och det känns som jag kommit hela familjen lite närmare. Barnen är inte alls så mammaiga som de varit förut och Biba och Will är otroligt hjälpsamma och tålmodiga med alla min frågor. Stort plus att huset numera börjar lika ett bebott hus mer än en byggarbetsplats också! Sen är de ju inte fel att det finns himla mycket att de fram emot nu de sista 6 månaderna. Det är fler som kommer och hälsar på och det ska bli skitkul verkligen! Både sandras och mina päron har bokat biljetter den 11 febuari, som är redan om en månad!åh längtar redan massor! och sen kommer resten av min kära familjen i mars på en liten visit.
Jag och sandra pratade igår om att det typ bara är 25veckor kvar som vi ska vara här, och när man sa de så lät det typ som ingenting!. Det betyder att vi bara har 25 helger på oss hinna med allt som ska ses och upplevas här i london! vi får verkligen lägga på ett kol nu om vi ska hinna med allt:)

Fick ett bra tips av Biba igår om att kolla lastminute.com för billiga musikal och teaterbiljetter!
musikaler känns helt som min grej!:)

Stor tumme upp för att Sandras nya familj verkar kanon ocks, och för att hon verkar trivas jättebra!

ha de gött!
puss&kram


back again!

Kom tillbaka till ett england som spirade av vårkänslor(!) idag, nu när man vant sig vid smällkalla vintern där hemma känndes de fjuttiga -1graderna här som rena vårvärmen, solen strålade och inte ett moln syntes till!
Nu på kvällskanten känns de precis som vanligt, precis som innan jag åkte hem över jul och nyår. Det roligaste idag var att träffa barnen igen, de blev jätteglad över att se mig igen, verkade det som iaf. Fick tillochmed hjälp att packa upp alla grejer, det var en del för som vanligt blev det en del övervikt! Jag är nog dock sysselsatt hela kvällen med att vika om alla kläder och lägga in det i garderoben igen. Men de var kul att träffa dem iaf!
Huset har de varkligen jobbat med medan jag varit borta! måcket mer organiserat! många flyttlådor kvar att packa upp men hel del bättre nu måste jag säga!
Aja nu ska jga ta å lägga mig, det är tröttsamt att resa kan jag tala om!

sov sött allihop!


RSS 2.0