Vad händer?

irriterande! jag trodde att det skulle räcka med en maginfluensa den här veckan men icke, så vad händer, jo trummhinnan spricker!
Eller ja vet inte om den har spruckigt för ja har inte varit hos någon doktor. Men Biba sa att hon hade haft samma symtom för fem år sedan och då var hennes trummhinna sprucken...Det började igår eftermiddag när jag och barnen var ute och spelade fotboll, eller jag och Jack spelade. Georgia och Poppy gjorde sandkakor. Började känna lite smärta i ena örat och det blev bara värre och värre. När jag skulle sova gjorde det helt sjukt ont, plulserade och smärtade som bare den. När de var som värst gjorde ljudet av mina egna hjärtslag att jag låg och vred mig. Trodde seriöst jag skulle spy av smärta! Gick ner och tog en Ipren typ när värken började sprida sig upp i huvudet också och efter de så blev det mycket bättre, Dock rann det jättetunt blod och nåt annat ur örat hela natten...Idag hör jag nästan inget alls på vä öra, känns som nån har stoppat in stor fet bomullstuss i örat på mig...Någon som känner igen eller vet vad det kan vara. Biba tror att det är trummhinnan och att det kommer läka av sig självt nu. Men en sprucken trummhinna känns lite konstigt, jag gjorde ju inget speciellt...
Aja de löser sg säkert, lite jobbigt att inte veta vad det är och att inte vara hemma när de händer bara..

ikväll ska jag och Sandra fixa fredagskänslan med film och choklad iaf, blir fint de!
Längtar till luciaframträdandet vi ska på imogon också!mys mys!

Trevlig helg!!
Puss & kram

Julstämning

Åh jag myser så gott innombords nu när all julbelysning börjar kommer upp samtidigt som dagarna blir mörkare, det är så underbart att krypa upp ,ed en kopp varm choklad och en do bok då! jag gillar de sjukt myckte just nu iaf, kommer förmodligen vara väldigt less på de om ett par veckor!
Bäst att passa på att njuta så mycket som möjligt!
Jag har mått rätt bra idag faktiskt, återhämtade mig snabbare än vad jag trodde ja skulle efter den totala urtömningen igår, tur de. Höll på att bli tokig av att bara ligga i sängen. Fick i mig en banan och en macka idag iaf så kände att energin sakta börjar komma tillbaka. Så nu på kvällskanten kännde jag en nypa lite frisk luft skulle sitta fint. Lindade in mig i min nytillverkade halsduk, mössa och vantar och begav mig ner mot stan, och gissa vad jag stötte på, en julparad! De var värsat julmarknaden i Beaconsfield idag med tomtetåg, kör, och massa matstånd osv... Var jättemysigt att bara lufsa runt där ett tag å ta in alla julkänslor och juldofter! mm jag gillar julen!

Nu är jag tillbaka på rummet igen och sjunger med till låtarna på julradio.se
" vår juuuulskinkaaa haar ryyymmt, det tycker vi är gryymt""
tur att jag är själv i huset :)

Take care folk!
Puss!

usch och blä..

Hade tänk mig att vakna upp som en ny människa idag efter den lite mindre braiga dagen igår, så jag laddade med en lång natts sömn. Det hjälpte  inte ett skvatt. Åkte på en maginfluensa ist så  har leget i sängen hela dagen idag, en banan och ett glas vatten är vad jag fått i mig. De känns rätt ok när jag ligger ner men när jag ställer mig upp vänds hela magen utochin känns de som. Inte kul!
Hoppas verkligen att de här vänder snart för de håller inte att slösa bort tiden i sängen, finns berydligt bättre saker att göra!
jaja inte mkt att göra åt. Får hålla humöret uppe med att Sandra hittat ny familj, att vi ska på Lucia framträdande i sv kyrkan på söndag och att jag får träffa Kömpisarna Mallan och Danne på måndag och tisdag :)

Nu ska jag sakta men säkert gå och borsta tänderna coh sen krypa till kojs. Ska bara ta av Poppy sina stövlar först för de vägrade hon göra när hon skulle gå och lägga sig. Hon är helt tokig i sina skor, och hon är bara 1,5år, hur ska de sluta?? Biba hade väldigt problem med barnen ikväll faktist, de var inte många minuter det inte skreks och gräts ikväll. Jag var jättetacksam att jag inte behövde hjälpa till..
aja bäst att sova nu!

Sov sött!
Puss

dagen!

gaaasshhh idag har inte varit någon bra dag! inte alls. Malin har fått agera sandsäck på msn ikväll, tack för de:)
Inget frugerade bra idag helt enkelt. Så nu ska jag ta och föröka glömma den här dagen och gå och lägga mig tidigt så blir de förhoppningsvis bättre imorgon.

I fredags var jag och 4 andra svenska au pairer från jordans ute på en lite, verkligen liten lokal pub o seer Green, det var supermysigt. Det var en sån där pub dä samma människor har hängt år ut och år in så alla kända alla, så när vi fem strövade in fick vi en och annan förvånad blick.
Det visade sig vara en mycket trevlig skara människor på denna pub så det blir nog ett antal fler besök där!

Lördag och söndag jobbade jag hela dagarna för Biba och Will var iväg på bröllop så jag, Bibas mamma och sandra tog oss ann att ha barnen själv över helgen. Det gick som smort och Bibas mamma var hur gullig som helst. När föräldrarna väl var hemma igen, aningen senare än vad de lovet tog jag cykeln till Cam och jobbade fyra timmer hos henne också, så det var en fullspackad helg den här helgen också. Gött å tjäna lite extra pengar iaf. De ska jag försöka spara till nästa vecka när mallan och Danne kommer över:) Blir sweet de, ser fram emot de helt sjukt mkt!

Det var en otroligt snabb uppdatering om vad som hänt de senaste.
ska försöka skriva snart igen.
Take care

puss

RSS 2.0