hit och dit

Kors vad trassligt de var att skapa en blogg då! eller iaf om man först skapat en och sen inte alls var nöjd med namnet! men tack vara Sandra och hennes smarta hjärnceller finns det nu iaf en sida för de själar som vill ha lite koll på vad som händer mig här i utomlandet, gissar att mamma kommer vara en trogen läsare:)

Kan berätta att jag idag varit på min första engelska fotbollsmatch, var där tillsammand med sandra Lee(vår elektriker) hans barn Victoria 5år och Tom 8år. Lee har varit hemma hos oss i vårt renoveringsprojekt till hus och dragit kablar och satt upp massa lampor, elektrikat helt enkelt. Han är en rätt pratsam typ som älskar fotboll så efter att ha pratat ett tag fick jag både nummer till en klubb han tyckte jag skulle ringa om ja ville spela och en inbjudan att hänga med och kolla på fotboll! vilket man inte tackar nej till i första taget, snabbt som attan fick jag med sandra i bilen också!
Vi började uppladdningen innan dagens äventyr med en hejdundrande frukost, fortsatte med boxning på nintendo wii i väntan på Lee och barnen, och sen en stor pommes inne på arenan! för det tillhörde tydligen traditionerna!
Det råder ingen tvekan om att fotboll är en engagerande sport, ni skulle HÖRT freaket till höger om Sandra, ja tror vi har ökat på vårt ordföråd en aning, och det är inte de fina orden!
Tråkigt nog förlorade tydligen "vårat" lag, så kan de gå när inte haspen är på.

Annat att se fram emot är den 12 december för då har vi kommit över ett par biljetter till luciafirande i svenska kyrkan i london! kan redan känna pepparkaksdoften komma smygande!

Imorgon blir det köttbullemiddag på Ikea i Wembley med en hel drös andra svenska au pairer, jösses vad trevligt de ska bli!

ha de fint!
puss och kram
/Hanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0