Update!

okej, vad har hänt sen sist? jo jag och sandra var och tränade fotboll med wycombe wonders, det gick helt ok. Det var ruskigt jobbigt, det känndes i benen dagen efter kan jag lova. Vi skulle egentligen ha spelat match på söndagen sen men den blev inställd pga av dålig väderprognos dagen innan men när det väl blev söndag visade det sig vara helt prefekt väder med sol och knappt någon vind alls, men men så kan de vara iblend. träning ikväll igen och sen match på söndag iaf:)

På ondsagen förra veckan hade jag en smärre släng av hemlängtan blandat med känslor av att inte räcka till och brist på privatliv! Det krånglade med barnen på morgonen, Det var byggjobbare i hela huset och Biba var tvungen att hinna prata med alla innan och göra upp med pengar och hur hon ville det skulle se ut osv innan hon var tvungen att åka iväg med barnen till skolan. Allt var bara så stressigt och jag och barnen hade inte ett enda rum att vara i efter frukosten för det var så bösigt överallt och män i vrenda rum! Så det slutade med att jag och barne  grät, dock sprang barnen runt och drog i Biba, det gjorde inte jag. Det gjorde att Biba fick ännu mindre gjort och blev sur, irreterad och väldigt försenad till skolan. Georgia vägrade låte mig ta på henne kläder uten det var bara mamma som fick göra de och då sa Biba till mig att jag inte fick ge mig så lätt mot en tre åring och att jag borde klara det bättre för att jag är ändå nitton, de orden fick det att rinna över och jag längtade hem som aldrig förr. Jag tror jag lärt mig att jag är ganska dålig på att ta negativ kritik! Men som den gulliga vän Sandra är så kom hon och hämtade mig efter att jag och hon hade slutat så vi tillbringade dagen hos henne st för att komma bort från mitt hus ett tag. På kvällen efter att hon kört hem mig igen ringde hennes huspappa henne och "skällde" ut henne för att hon lämnat huset och åkt och  hämtat mig bara för att jag hade haft en tuff morgon, han sa att jag var en stor tjej nu och fick klara mig själv! Helt stört för hon var ändå ledig så hon kunde göra va sjutton hon ville. Nu är det iaf klart att hon ska byta familj iaf, vi ska bara hitta någon först:)

Det blev en riktig kanonhelg den här helgen, inte riktigt som vi hade planerat den från början men väldigt bra ändå. Tanken var att jag och sandra skulle ha tagit en riktigt långpromenad runt chesham och sen färga håret på kvällen och bara ligga och dega framför en bra film och sedan spelamatch på söndag men de planerna satte vädrets makter stopp för. Det blev ist till att först gå en runda på stan i beaconsfield och köpa träningsväskor, vi tycker båda två att det känns himla tomt att inte släpa runt på en tung träningstrunk dagarna faktiskt. Vi känner inte riktigt igen oss själv utan dom, så nu är det fixat iaf. Sen åkte vi till cheshams badhus och simmade någon timme ungeför innan vi drog hem till sandra och fixdade till en himleskt god middig beståenda av spenatsoppa, ägg och pannkakor med blåbär på, mumma! Sen var det dags för håret att få sig en makeover, det var väldigt välbehövligt! Sandra är nu lite mörkare än förut och jag ljusare, blev himla snyggt:P!
Kvällen tillbringades i väldigt gott sällskap hemma hos Sandra E i seer jordans. Jag och sandra hade vissa problem med att ta oss dit, som flera gånger tidigare de senaste veckorna åkte vi givetvis vilse, men skam den så ger sig så efter tappert letande så hittade vi äntligen fram. Sandra E:s familj är svensk och det var så himla gött att se ett upplyst hus på kvällen, de allra flesta engelsmän verkar vara livrädd för att ha på lamporna på i onödan så de släcker varenda lampa om de inte är i rummet, vilket gör att husen ser helt öde ut från utsidan!det blev ett bra avslut på en bra dagen också!

På söndagen vaknade jag upp hos sandra till tonerna va höga skrikande röster, det lät som kriget var i full gång nere i köket hos famlijen Singer. Både jag och sandra kände att vi helst ville lämna huset så fort som möjligt, det är inte någon direkt vänskaplig atmosfär i det huset. Man känner sig mest i vägen och till besvär. Under den timme vi var i huset innan vi hann göra oss klara och lämna huset hann famligen iaf med att klaga på Sandra tre gånger över saker de tydligen inte var helt nöjda med, även om det var helg och hon var ledig så skulle de ändå  vara där och nödvändigtvis moppsa över någonting så oviktigt som att hon tex glömt ta med alla äggkartonger tillbaka  till den farm familjen köper ägg och kött ifrån! Vi slängde oss nästan iväg med huvudet före, ingen av oss pallade stanna en sekund längre än nödvändigt så vi gick ner till starbucks i chesham och köpte med oss frukost som vi tog med oss till en närliggande park. Det var superfint väder med sol och faktiskt riktigt varmt så vi hade det skitmysigt! På vägen hem igen blev det ett stopp på cafe Nero för lite förmiddagsfika:)
På kvällen blev det pizza på pizzaexpress i beaconsfield med Sandra D och Sandra E. Väl hemma igen visade det sig att jag inte hade några nycklar och familjen var inte hemma så vi åkte hem till Sandra E för kortspel och häng med Sara som precis kommit tillbaka efter en snabb visit i sverige ett par dagar. blev en trevlig afton!

Igår (måndag) var jag ute på en riktig långpromenad, jag hittade ett naturreservat här i närheten som var hur fint som helst så jag strövade omkring där i ett par timmar. Hittade bla. lite fina växer och löv som ja tänkte dekorera mitt rum med, ska lägga upp bilder när det är klart:P de kanske bara blir en enda stor lövhög av de, vi får se...

Idag har jag och Sandra E varit i london och varit väldigt kulturella genom att basöka Harrods! Det var grymt stort och riktigt häftigt! vilka delikatesser det fanns där asså! Vi hann bara med en en liten rundvandring så vi har mycket kvar där att upptäcka men man kan iaf konstatera att det är en riktigt najs byggnad!
köpte årets första julklapp där bla:) Provade på sushi idag också för första gången, det var faktiskt riktigt gott, jag gillade det skarpt!

Nu blir det till att kolla senaste avsnittet av ullared!
fotboll ikväll sen också, de blir till att ladda inför det med lite barnlek och tvättvikning!

ha de bäst!
puss


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Oj oj oj vad det händer. Men det kanske är så i Regnland? Tur att du finns för Sandra och hon finns för dig. Köpte du mössan till Irene i julklapp som du provade? Hadetbäst. Kram från Gunilla

2009-11-17 @ 21:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0