skrik, skratt och tårar

Idag har varit en bra dag! började med att jag följde med när vi lämnade av de två äldsta barnen i skolan för jag, poppy och Biba tänkte åka vidare till ett köpcenter efter, hon behövde kolla gardiner och lite andra husgrejer, jag åkte mest med som smakråd och för att det är kul att komma ut lite och se sig om lite. Det började dock lite problematiskt. Vi var nämligen ganska sena iväg från huset så både Jack och Georgia blev sena till skolan, vilket iofs inte är så himla ovanligt men idag så gjorde Biba en rövare och parkerade närmare skolan än vad man får och framför en husutfart. När Biba slängt sig ur bilen och småspungit iväg med Jack i en stadigt grepp kom husets lite småbittra tant ut och knackde på rutan och sa att vi var tvungna att flytta på oss för hon väntade på en pianoleverans, ja bad om ursäkt och sa att Biba snart skulle vara tillbaka. När Biba kom tillbaka hoppade tanten på henne och skällde ut henne, Biba blev rasande men bad om ursäkt och hoppade in i bilen, väl inne kokade dock ilskan över och hon vevade ner rutan och tryckte tutan i bott och sa inte allt för fina ord till tanten, hon var rätt vass på att skrika hon också så man kan nog säga att det var ett ganska jämnt gräl! Sen åkte vi iväg med en rivstart till Georgias dagis. Biba blev och kände att hon kanske inte hade varit särskilt rättvis så vi kom fram till att de kanske var bäst att åka tillbaka till tantens hus och be om ursäkt, så vi åkte tillbaka, ställde oss på samma plats som innan och Biba gick in för att be om ursäkt. Hon kom tillbaka till bilen gråtandes och förklarde att hon hade stått där inne och sagt förlåt och sedan hade bara tårarna börjat rinna och hon hade fått världens känslosvall, hon sa att det såg ut som om tanten undrat va tusan hon gick på för tabletter! ganska intressant mogron ver det iaf och sen åkte vi iväg för att shoppa. de var en av de bästa inredningsbutikerna jag varit i! Blev otroligt sugen på att ha eget hus nu!

Jag satt barnvakt i eftermiddags och vi hade superkul, vi byggde en jättemysig kojja som vi picknickade och lekte i, de var jättemysigt, barnen är helt undrebara när det inte är godis eller tv med i bilden för då blir det alltid bråk och tårar men idag hade vi en jättemysig eftermiddag så de känns bra. Känns att barnen har vant sig mycket mer vid att ha mig i huset nu också, samtidigt som vi lärt känna varandra, vilket är jättegött.

Idag ringde vi även en lokal fotbollsklubb som ja ev ska åka och träna med på tisdag. De spelar match på söndag här i närheten så jag och Sandra tänkte gå dit och se hur de verkar:)saknar att spela så de ska bli skitkul! 

Imorgon blir det shoppingresa till High Wycomb med sandra och Kirsty för att fylla på garderoben lite. Det behövs verkligen, men tröttnar rätt snabbt på de få kläder man hade med sig. det är tur att man får lön verje vecka för de är sjukt svårt att inte göra av med alla pengar, men jag ska försöka spara så mycket som möjligt nu fram till den 13/12 när godingarna Daniel och Malin kommer på besök, ser fram emot det!!

ha de fint!
god natt.

Kommentarer
Postat av: Irene P.Thorsell

Ja, det verkar ju hända en hel del som sagt...

Kram Mamma

2009-11-09 @ 16:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0